Tiffotografie
Informatie
Copyright

Zo'n 20 jaar fotografeert Tjeerd reeds de kleine dingen van de dag. Zijn passie ligt bij de natuur- en panoramafotografie. Ook voor een mooi theater en speciale lichteffecten zowel binnen als buiten. Denk aan mooi verlichte gebouwen of theatervoorstellingen of optredens van bands, musicals enz. Een voor uw bedrijf op maat gemaakte reportage, die in samenspraak met u gemaakt zal worden. Ook voor portretfotografie op locatie, van bv de kinderen in hun eigen omgeving of tijdens een feestje, bruiloft.
Heeft u een idee voor aan uw eigen muur maar weet u niet precies hoe en wat, dan wordt u daarbij geholpen. In een paar brainstormsessies wordt dan een mooi product wat u zelf heeft bedacht en door Tjeerd gemaakt, aan uw muur hangen.

Voor meer informatie en idee├źn kijk ook op
tjeerdknierfotografie

  

Ingrid fotografeerde vroeger al met een kleine compactcamera en ook thuis werd veel gefilmd en gefotografeerd. Daardoor is de liefde voor het fotograferen ontstaan. Na de komst van een digitale spiegelreflexcamera is dit alleen nog maar groter geworden en is zich verder gaan verdiepen. Door de fotografie heeft ze ook Tjeerd leren kennen die ook al heel wat jaren fotografeerd.

Natuur, landschap, paarden en macro zijn haar favoriete onderdelen geworden van de fotografie. Portretfoto's maken

hoort er ook steeds meer bij.Samen hebben ze in juni 2011 succesvol de vakopleiding en specialisatie bij de Fotovakschool in Apeldoorn afgerond en mogen zich nu gediplomeerd Vakfotograaf noemen.

Tjeerd en Ingrid Fotografie

Voor professionele fotografie en maatwerk kunt u bij ons terecht. Reportages, portretten en bruidsfotografie worden door ons vakkundig, met zorg en kwaliteit uitgevoerd.


Uw wens is onze uitdaging!